İki aile birbirine girdi: 6 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iki aile fertleri arasında çıkan kavgada, 6 kişi taş, sopa ve bıçak darbeleriyle yaralandı

İLÇENİN Hürriyet Caddesi üzerinde karşılaşan ve aralarında husumet bulunan A. ile B. aileleri mahkemeye geldi. Aile fertleri arasında adliye önünde sözlü başlayan tartışma, kısa sürede taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri kavga eden tarafları güçlükle ayırdı. Kavgada Şükrü Y. (35), Mustafa D. (28), Hakan A. (25), Adnan A. (36) Hakim A. (27) ve Orhan A. (44) aldıkları taş, sopa ve bıçak darbeleriyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, polis ekipleri ile ambulanslar tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri kavganın yeniden çıkmaması için çevrede güvenlik önemleri aldı. Kavgada şahıslardan sopa, satır ve av tüfeği de ele geçirilirken, 2 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralılardan Şükrü Y. ile Adnan A.'nın ise ağır yaralı olduğu belirtildi.

05 Eyl 2014 - 16:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber