İğrenç olay!Kuaföre giden kadını bir odaya sokup...

Karaköy'de bir hamamda Fransız turistlerin taciz edilmesinin ardından, bu kez de Türkiye'de çalışan Amerikalı bir kadın öğretmen Sultanahmet'te gittiği kuaförde cinsel tacize maruz kaldı.

KARAKÖY'DE

bir hamamda Fransız turistlerin taciz edilmesinin ardından, bu kez de Türkiye'de çalışan Amerikalı bir kadın öğretmen Sultanahmet'te gittiği kuaförde cinsel tacize maruz kaldı. İstanbul'da öğretmenlik yapan Amerikalı A.R.  (29), Sultanahmet'te bir kuaför dükkânına gitti. Manikür ve saç bakımı fiyatını sordu. "230 TL" yanıtını alınca önce manikür sonra da saç bakımı yaptırmaya karar verdi. Ancak genç kadının iddiasına göre, kuaför O.A. kadını dükkândaki küçük bir odaya soktu.

Kendisinin profesyonel masajcı olduğunu belirterek Amerikalı kadından yatağa uzanmasını istedi. A.R. masaj sırasında elle tacizde bulunduğu gerekçesiyle kuaföre tepki gösterip odadan çıktı. Kendisine çıkarılan 578 TL hesabı ödedi ve elinde faturayla TurizmPolisi'ne gitti, istanbul Aile Mahkemesi, kuaför O.A.'nın Amerikalı öğretmene bir ay boyunca yaklaşmamasna karar verdi. (HABERTÜRK)

19 May 2015 - 10:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber