İğrenç olay! 14 yaşındaki kıza...

Bolu’da, aile dostlarının 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden lastik tamircisi 30 yaşındaki A.K. tutuklandı

BOLU’nun Çaydurt Köyü’nde oturan 14 yaşındaki İ.Ç.’nin bir kişi ile telefonla görüştüğünü fark eden babaannesi, gelinine durumu anlattı. Kızının telefonunu kontrol eden annesi, İ.Ç.’nin aile dostları olan A.K. ile görüştüğünü tespit etti. Annesi, İ.Ç.’nin cep telefonunundaki mesajları okurken, A.K. ile ilişkisinin olduğunu öğrenmesi üzerine şikayetçi oldu. Evli olan A.K. gözaltına alınırken, küçük kız ile ilişkisinin olduğunu söyledi. Küçük yaştaki kızla birlikte olduğu tespit edilen A.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

14 Ağu 2015 - 12:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber