İç çamaşırından esrar çıktı

Alanya'da bir otobüste 1,5 kilogram esrar ele geçirildi. Esrar, bir sırt çantasındaki don ve fanilaya sarılmış iki pakette bulundu

- Akın BAYCAN
ALINAN bilgiye göre, Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Diyarbakır'dan otobüsle Alanya'ya gelen iki kişide uyuşturucu  bulunduğunu tespit etti. Polis ekiplerince Alanya otogarına gelen otobüste yapılan aramada, Diyarbakır'dan birlikte gelen H.Ç. (22) ile İ.A'ya (19) ait sırt çantasında iç çamaşırına sarılmış iki paket halinde 1,5 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Esrarın, don ve fanila arasında sarılı olduğu bildirildi. İki zanlının esrar maddesini aldıkları kişileri tanımadıklarını ve paketleri Alanya'ya getirmeleri için para aldıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Çeşitli suçlamalarla arandığı belirtilen iki zanlı, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

#

03 Şub 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber