Husumetlisini av tüfeğiyle öldürdü

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir kişi, kendisini iki yıl önce av tüfeğiyle yaralayan husumetlisini iki el ateş ederek öldürdü

OLAY, Hıdırağa Mahallesi Çiçek Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 21 yaşındaki Doğukan S., aracı ile gezdiği sırada Çiçek Sokak üzerinde daha önceden arasında husumet bulunan aynı yaştaki Burç Selvi’nin durduğunu gördü. Bunun üzerine aracın camını indiren Doğukan S., yanında bulunan av tüfeğiyle Selvi’ye iki el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Aldığı saçma darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan Burç Selvi hemen özel bir araçla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Selvi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olaydan sonra kaçan ve daha sonra polisin yaptığı operasyon sonucu aynı mahallede saklandığı evde yakalanan Doğukan S., alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Doğukan S., tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.  

22 Eyl 2014 - 16:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber