Hırsızlık Zanlısı Polisi Kandıramadı

ALANYA'YA tatile gelen ve denize girdiği sırada eşyalarını plaja bırakan Danimarka uyruklu turistin cep telefonunu kuma gömerek çalmak isteyen zanlı, polis tarafından olay yerinden kaçmak isterken yakalandı.

 

Akın BAYCAN

Olay, Saray Mahallesi Damlataş Caddesi Kleopatra Plaj'ında meydana geldi. Alanya'da tatil yapan Danimarka uyruklu turist Gitte Rosenkjaer Baekgaard serinlmek için denize girdi. Bu sırada turistin eşyalarını bıraktığı şezlongun yanına gelen Kalender C.E. (27) adlı zanlı turiste ait cep telefonunu alarak şezlongun altına gömdü. Turistin denizden çıktığını gören Kalender C.E. olay yerinden uzaklaşırken,i devriye görevi yapan bir polis ekibi daha önceden hırsızlık suçundan sabıkası bulunan zanlıyı durdurarak bir süre sorguladı. Bu sırada caddeye çıkan turist ise polis ekibinin yanına gelerek Kalender C.E'yi gösterdi ve cep telefonunu çaldığını söyledi. Bir süre suçlamaları kabul etmeyen zanlı daha sonra telefonu gömdüğü yerden çıkartarak polise teslim etti. Kalender C.E. gözaltına alınırken, çalınan telefon ise Gitte Rosenkjaer Baekgaard' teslim edildi. Zanlı sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

11 Tem 2012 - 13:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber