Hırsızlık Anı Kamerada

ALANYA'DA bir idda bayine gelen iki kişi, konuşma bahanesiyle işyeri sahibini dışarı çağırdılar. Bir kişi soru yağmuruna tuttuğu iş yeri sahibini oyalarken, arkadaşı ise kasada bulunan 2 bin 500 lira değerindeki kontörleri alarak kaçtı. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Akın BAYCAN

Alınan bilgiye göre olay, Saray Mahallesi'nde bulunan Mustafa Dernek'e ait idda bayinde meydana geldi. Gündüz saatlerinde dükkan önüne gelen iki kişi içeride oturan Mustafa Dernek'i dışarıya çağırdılar. Zanlılardan birisi adres sorma bahanesiyle Dernek'i, soru yağmuruna tutarken, bir diğer zanlı ise işyerine girerek kasada bulunan  2 bin 500 lira değerindeki kontörleri alarak kaçtı. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, oaydan saatler sonra soyulduğunu anlayan Mustafa Dernek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, kamera kayıtlarından eşkallerini belirledikleri iki zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Mustafa Dernek ise olay sonrası yaptığı açıklamada " dükkanımda güvenlik kamerası olmasına rağmen, o kadar rahat davranarak hırsızlık yapmışlarki. Pes doğrusu" dedi.  

23 Haz 2012 - 14:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber