Hırsızlar evde dehşet saçtı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bir eve giren hırsızlar ev sahibini öldürüp, karısını ağır yaraladı

Olay, Hürriyet mahallesi 333. Sokak'ta meydana geldi. Fevzi Arslan (70) ve eşi Ayşe Arslan’ın (68) yaşadığı eve hırsız girdi. İddiaya göre, Fevzi Arslan camide sabah namazını kılıp evine geldiği esnada takipte olan 2 hırsız, Arslan'ın ardından eve girdi. Fevzi Arslan’ın ağzını kapatarak döven ve ellerindeki kesici aletlerle vücudunun çeşitli yerlerine darbeler indiren hırsızlar, daha sonra evde uyuyan Ayşe Arslan’ın kolundaki 5 adet bileziği almak istedi.

KOLUNDAKİ BİLEZİKLERİ VERMEMEK İÇİN DİRENDİ

Hırsızlar bilezikleri almak isterken uyanan Ayşe Arslan, bir süre direndi. Hırsızlar yaşlı kadına karın ve göğüs bölgesinden bıçakla saldırdı. Fevzi ve Ayşe Arslan’ı kanlar içerisinde bırakan hırsızlar, altınları bırakarak evden kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Fevzi Arslan, sürünerek evden dışarı çıktı. Yardım isteyen yaşlı adamı gören çöpçüler, 112 sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, karı koca ambulansla önce Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne, ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Fevzi Arslan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arslan'ın cenazesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaşlı kadın ise bıçak darbelerinden dolayı ameliyata alındı.

Arslan çiftinin hastane önüne gelen yakınları gözyaşı döktü.

Öte yandan, polis ekipleri tarafından güvenlik altına alınan olay yerinde inceleme yapıldı. Hırsızların kullandığı bıçak, Ayşe Arslan’ın yatağında bulundu. Olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

10 Haz 2015 - 11:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber