Hırsız çocuğu ile suçüstü yakalandı

Beyoğlu’nda lüks otellerde kalan Arap turistlerin çantalarını çaldığı iddia edilen bir kadın, yanındaki küçük çocuğu ile birlikte suçüstü yakalandı

KADINA

yardım ettikleri iddia edilen 2 kişi kaçarken kadının çaldığı çanta, içindeki 7 Bin EURO ile birlikte sahibine teslim edildi.Olay, Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir otelin kafeteryasında meydana geldi. İddiaya göre Arap turistlerin kaldığı otelleri hedef olarak seçen 3 kişi, İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren otelin önüne geldi. İki kişi dışarıda gözcülük yaparken kadın ise yanındaki küçük çocuğuyla birlikte otelin kafeteryasına girdi. Üzerindeki siyah kıyafetiyle Araplar gibi kafeteryada çevreyi inceleyen kadın, daha sonra gözüne kestirdiği çantayı alarak hızla kafeteryadan çıktı. Çantalarının çalındığını fark eden Arap turistler ve otelin görevlileri kadının peşinden koştu.

Bu esnada otelin hemen yanında bulunan Almanya Konsolosluğu’nun koruma polisi ve bölgede görev yapan Güven Timleri kaçmaya çalışan kadını kıskıvrak yakaladı. Arkadaşlarının yakalandığını gören 2 kişi ise olay yerinden kaçtı. Kadınla birlikte çaldığı çanta ele geçirildi. Yapılan incelemede içinde 7 bin EURO para olduğu belirlenen çanta sahibine teslim edildi. Çocuğu ile birlikte gözaltına alınan kadın ise Taksim Polis Merkezi’ne teslim edildi.Yanındaki küçük çocuğu ile suçüstü yakalanan kadının polislere, “Suçsuzum, ben bir şey yapmadım” demesi pes dedirtirken polis kaçan iki şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde 3 kişi ve yanlarında bulunan çocuk bir araçla otelin bulunduğu caddeye bırakılıyor. Hırsızlık yapmak için otelin kafeteryasına giren şahıslar yaklaşık 3 dakika kadar içeride kaldıktan sonra çantayı alıp kaçmaya çalışıyor. Çantanın çalınması üzerine otel görevlileri şahısları kovalıyor. Hırsızlardan ikisi kendilerini bekleyen araca binip kaçmayı başarırken, kadın ve çocuğu yakalanıyor.

07 Ağu 2015 - 09:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber