Hırsız bu kez polise yakalandı

Antalya'da hırsızlıktan aranan 19 yaşındaki A.R., polise sahte kimlik gösterip kaçmak istedi

ANTALYA'DA

hırsızlıktan aranan 19 yaşındaki A.R., polise sahte kimlik gösterip kaçmak istedi. A.R.'nin Antalya'daki okulunu geçen yıl bıraktığı, okuması için para gönderen ailesinin bu durumdan haberdar olmadığı kaydedildi. A.R. tutuklandı.

15 gün önce Muratpaşa İlçesi, Fener Mahallesi'ndeki bir evden kapı kilidinin kırılması yöntemiyle gerçekleştirilen LCD TV ve cep telefonu hırsızlığını inceleyen polis, şüphelinin eşkalini belirledi. Önceki gün şüphelinin son görüldüğü bölgede uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kimliğini sorguladıkları gencin suç kaydının olmadığını öğrendikten sonra bırakmak istedi. Ancak şüpheli hareketleri ve eşkalinin benzemesi üzerine gözaltına alınan gencin, birçok suçtan kaydı bulunan ve aranan A.R. olduğu anlaşıldı.
Görgü tanıklarının teşhisinin ardından evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen A.R.'nin, Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü geçen yıl 2'nci sınıfta bıraktığı, okuması için kendisine para gönderen ailesinin bu durumdan haberi olmadığı kaydedildi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.R., tutuklandı. - Antalya

05 Ağu 2014 - 13:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber