Herkes onları kayıp sanıyordu

Adana’da ailelerinin kayıp başvurusunda bulunduğu 1’i 6 yaşında çocuk 3 kişi hırsızlık suçundan aranan kadının evinde bulundu.ADANA’da ailelerinin kayıp başvurusunda bulunduğu 1’i 6 yaşında çocuk 3 kişi hırsızlık suçundan aranan kadının evinde bulundu

ADANA’da ailelerinin kayıp başvurusunda bulunduğu 1’i 6 yaşında çocuk 3 kişi hırsızlık suçundan aranan kadının evinde bulundu. Adana kent merkezinde oturan 3 ayrı aile farklı tarihlerde evlerine dönmeyen kızları 17 yaşındaki S.S. ile erkek çocukları 6 yaşındaki N.C. ve 17 yaşındaki Y.K. için kayıp başvurusunda bulundu. Araştırma başlatan Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi’nde 2 çocuğu ile oturan bir kadının eve 3 çocuk getirdiği ve hırsızlık yaptırdığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekiplerin eve yaptığı operasyonda hırsızlık suçundan aranan 48 yaşındaki Filiz Ç. ile kızı K.Ç ve oğlu M.K.Ç gözaltına alındı. Evde ailelerinin kayıp başvurusuyla aranan S.S., N.C. ve Y.K. de bulundu. Şüpheliler, Adana Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, çocuklar ailelerine teslim edildi. Filiz Ç. ve çocuklarının, kandırdıkları küçük yaştaki çocuklara hırsızlık yaptırdığı öne sürüldü.

23 Tem 2014 - 15:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber