HDP il binasının çaycısı bıçaklandı

Batman'da, Halkların Demokrasi Partisi (HDP) İl Başkanlığı'nda çaycı olarak çalışan 43 yaşındaki Yaman Utanç, kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı

HDP il teşkilatında çaycı olarak görev yapan Yaman Utanç, dün saat 19.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Dörtyol Kavşağı'ndaki esnafların Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Utanç tedavi altına alınırken, saldırgan kaçtı.

Tedavisi süren çaycı Yaman Utanç, parti binasını kapattığı sırada kimliği tespit edilemeyen orta yaşlarda bir kişinin, "Samsun'a gideceğim, bana para verin" dedikten sonra kendisini bıçakladığını söyledi. Utanç, "Parti binasının kapısını kapatmaya çalışıyordum. Yanıma gelen ve tanımadığım o kişi, Samsun'a gideceği için para istedi. Ona yardımcı olacağımızı söylemeye çalıştığım an birden bıçağı karnıma sapladı. Bir anda kendimi kanlar içinde yerde buldum. Gerisini hatırlamıyorum" dedi.

Kaçan saldırganın bulunması için polis, mobese kameralarını incelemeye aldı.

21 Haz 2015 - 13:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber