Hastaneye bile giriş yok!

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle alınan yoğun güvenlik önlemleri vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kimi vatandaşlar iş yerilerine gidemezken, bazıları ise ulaşım sıkıntısı nedeniyle yürümeyi tercih etti

1 MAYIS Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle İstanbul'da Taksim Meydanı'na ulaşan yollar ve metro durakları ulaşıma kapatıldı. Ancak polisin normal yaya geçişine de izin vermemesi nedeniyle tartışma ve gerginlikler yaşanıyor.

Mecidiyeköy’de bütün sokakların başında polis barikatı var. Güvenlik güçleri, metro ve metrobüse gitmek isteyen vatandaşların geçişine bile izin vermiyor.

HASTANEYE BİLE GİRİŞ İZNİ YOK

Mecidiyeköy'deki barikat önünde emniyet güçleri ve vatandaşlar arasında yaşanan gerginlikler de objektiflere takıldı. Fotoğraflarda hastaneler için gerekli malzemelerin dahi barikatların üzerinden verildiği görülüyor.

Şişli'de Halaskargazi Caddesi Ebekızı Sokağı'ndan itibaren yol, Taksim yönünde trafiğe kapalı durumda bulunuyor.

Beşiktaş’tan Mecidiyeköy’e gelmek isteyen vatandaşlar Ortak Caddesi’ndeki barikatlarla karşılaşıyor.

01 May 2014 - 10:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber