Hasan Ferit Gedik davasında tahliye!

Maltepe Gülsuyu’nda Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına ilişkin bugün görülen davada bir kişi tahliye edildi

HASAN

Ferit Gedik’in ölümüyle sonuçlanan olaylara ilişkin davaya bugün Kartal Anadolu Adliyesi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşma öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı. Sabah saat 10.00’da başlayan duruşma saat 19.30’da sona erdi. Mahkeme heyeti Yakup Dalgılıç’ın tahliyesine karar vererek, duruşmayı 5 Ekim 2015 tarihine erteledi.

Mahkeme çıkışında bir açıklama yapan Avukat Şükriye Erden, “Bugün duruşmanın 19. uncu celsesi görüldü. Yine çete liderlerinden bir tanesi, Yakup Dalkılıç bu çetenin üst düzey sorumlularından ve bugün tahliye oldu” dedi.

Tahliye kararını değerlendiren anne Nuray Gedik ise, “Toplam 22 kişi sanık vardı, şu anda 10 kişi kaldılar. Bir bir tahliye ediliyorlar, edileceklerde. Ama biz bu ısrarlı mücadelemizden asla pes etmeyeceğiz. Hak alınır verilmez, hakkımızı sonuna kadar arayacağız” diye konuştu.

13 Tem 2015 - 23:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber