Halk otobüsüne ’dıt dıt’ vurgunu

Bursa’da özel halk otobüsüne binen bazı yolcular, kart okuma cihazından ses gelmediği için kartlarını mükerrer okutunca dolandırıldıklarını öne sürdü

EDİNİLEN bilgiye göre, dün özel bir halk otobüsüne eşi ve 2 çocuğuyla birlikte binen bir kişi kartını okutmak istedi. Cihazdan ses gelmemesi üzerine birkaç defa daha kartını tutan kişi, cihaza gölge yaptıktan sonra içerisine yüklediği 25 liranın olmadığını gördü. Heykel istikametinden Altıparmak’a gidene kadar bir çok kişinin bu olay başına gelmesi üzerine, bir süre sonra cihaz çalışmaya başladı. Yolcular bu duruma tepki gösterirken, şoför cihazın sigortasının attığını iddia etti. Bunun üzerine yolcular şikayet hattını arayarak ihbarda bulundu. Bu konu sosyal medyada geniş yankı buldu. Bu durumdan muzdarip olan bir yolcu ise aracın sürücüsünü ve plakasını fotoğraflayarak vatandaşları uyardı.

Tüketici Dernekleri benzer olaylara karşı yolcuları uyarırken, emniyet yetkilileri de benzer dolandırıcılık olayına karşı mutlaka savcılığa başvurulmasını istedi.

12 Haz 2015 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber