Hakan Dizdaroğlu ölümden döndü

Alanyaspor eski Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu aracıyla takla attı

DİZDAROĞLU, sosyal paylaşım sitesinde geçirdiği kaza sonrasında şu satırları paylaştı: "Hayatı teğet geçmek. Arkadaşım Emin Yücesan'ın elimizde büyüyen kızının düğün törenine yetişmek için çabuklaştıralım dediğimiz yolculuk, yoldaki mıcırın aracı savurması sonucu ters taklalarla uçurumun dibinde son buldu. Allah'ın yardımıyla kadere inanmış kişiler olarak araçtan sağ salim çıktık. Aşağıya gelen ve ambulans gelinceye kadar ilgilenen Soğukpınar köylülerine sonsuz teşekkür ederim. Bende sadece çarpmanın etkisi ile köprücük kemik kırılması, arabayı süren can yoldaşımın ise hava yastığının açılmasıyla el bileği yanığı ile çok şükür atlattık. Son söz, ne olursa olsun emniyet kemerini takın. Hepiniz bizim kadar şanslı olmazsınız." 

30 Nis 2017 - 23:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber