Günün en iğrenç haberi!

Gaziantep’te iki gün önce evinden kaybolan ve her yerde aranan 2 yaşında ki Z.K, oturduğu mahallenin yakınlarında bulunan okulda terkedilmiş halde bulundu

ANNE

ve babası tarafından eve götürülen Z.H’ye tecavüz edildiği iddia etti. Ailesinin şikayeti üzerine eve gelen Çocuk Şube ekipleri kız çocuğunu ve aileyi çocuk şubeye götürdü.

Edinilen bilgilere göre, Ünaldı Mahallesi 17 nolu sokakta oturan Sema ve Ali Rıza H’nün 2 yaşında ki kızları Z.K iki gün önce kayboldu. Ailesi tarafından her yerde aranan Z.K, dün akşam saatlerinde mahallenin yakınlarında bulunan bir okulda terk edilmiş halde bulundu. Anne ve babasına haber verilmesi üzerine Z.K ailesi tarafından buradan alınarak eve götürüldü. Anne ve baba, kızlarının vücudundan herhangi bir darp olup olamadığına baktıklarında 2 yaşında ki kıza tecavüz edildiği iddia etti. Anne ve baba bu durum karşısında perişan olurken, aile kızlarına bunu yapanların bulunmasını istedi.

ÇOCUĞUMUN CANSIZ BEDENİNİ GETİRSEYDİLER 

Z.H’nın annesi Sema H, olay anını anlatırken, konuşmakta zorluk çekti. Anne Sema H, akşamüzeri diğer kızının yanına geldiğini ve büyükbabasına gitmek istediğini söyledi. Kızının büyükbabasına gitmek istediği zaman kendisinin rahatsız olduğunu söyleyen Anne, olay anını şöyle anlattı. “Bu kızımda onun arkasından gitti. Oda onunla birlikte dışarıya çıktı ve arkasından kaçtı. Bu kızım onu götürmedi, eve git annenin yanına. Bunu demesini bende duydum. Oda döndü geldi, daha sonra kulağıma bir ses geldi. Bende dedim herhalde kız kardeşi ağlatıyor. Oysaki bir tanesi kucaklamış almış götürmüş. Bunu yapanın bulunmasını istiyorum. Çocuğumun eline cansız bedenini alıp getirseydiler. Çocuğuma tecavüz uygulamışlar”

KIZ ÇOCUĞU VE AİLESİ ÇOCUK ŞUBEYE GÖTÜRÜLDÜ 

Baba Ali Rıza ise, ayakta durmakta ve konuşmakta zorlanırken, olayının şokunu halen üzerinde taşıyor. Kızına bunu yapanların bulunmasını isteyen Baba Ali Rıza H, sabah saatlerinde olayı emniyete bildirdi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ailenin oturduğu ikametgaha gelerek, kız çocuğunu ve anne babayı alarak Çocuk Şubeye götürdü.

PSİKOLOGLAR GÖREVLENDİRİLDİ 

Çocuk Şubeye getirilen aileye Emniyet tarafından her türlü destek verilirken, kız çocuğuna ve aileye emniyet tarafından psikolog görevlendirildi. Çocuk Şubede yapılan işlemlerin ardından 2 yaşındaki kız çocuğu rapor alınmak üzere hastaneye götürüldü. Olayla ilgili geniş çağlı başlatılan soruşturma devam ederken, polis kız çocuğunun kaybolduğu ve bulunduğu yerde kamera ve Mobesse görüntülerini incelemeye aldı.

07 Şub 2015 - 13:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber