Genç sevgililer sokak ortasında tekme tokat kavga etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sokak ortasında önce tartışan genç sevgililer daha sonra tekme tokat kavga ettiler. Kavga anı cep telefonuyla görüntülendi

OLAY, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre iki genç aralarında tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışmada genç kıza erkeğin attığı tokat karşılıksız kalmadı. Genç kız erkek arkadaşının attığı tokada önce tokatla ardından da tekmeleri ile cevap vermeye çalıştı. İki sevgilinin tekme tokatla kavgası bir süre daha sözlü tartışma ile devam etti. Yaşanan tartışma ve tekme tokat kavga anı ise yakındaki bir evde yaşayan kişiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.Gençlerin ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını söyledi. Genç sevgililer daha sonra olay yerinden ayrılarak uzaklaştı.

28 Şub 2015 - 18:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber