Genç kuaför gölette boğuldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sulama göletine giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Kuaförlük yapan genç adamın cesedi deniz polisi tarafından bulundu

EDİNİLEN bilgiye göre, İnegöl'ün Kurşunlu Mahallesi'nde kuaför dükkanı olan bir çocuk babası 31 yaşındaki Mehmet Ali S, arkadaşları ile birlikte dün akşam gölet kenarında alkol almaya başladı. Gece 02.00 sıralarında arkadaşları ile birlikte serinlemek için gölete giren genç, “Boğuluyorum” diye bağırdıktan sonra sulara gömülerek gözden kayboldu. Arkadaşlarının genç adamı kurtarma çabaları sonuç vermedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, durumu AKUT'a Arama bildirdi. Gölet suyunun bulanık ve dibinin çamur olması sebebiyle AKUT ekibinin gece yaptığı aramalardan bir netice çıkmayınca aramalara ara verildi.

KURBAĞA ADAMLAR BULDU

Jandarma ekipleri sabah saatlerine kadar gölet etrafında güvenlik tedbiri alırken, sabah saatlerinde gelen Yalova deniz polisi kurbağa adamları gölette aramalara başladı. Daha evvel de aynı bölgede iki boğulma vakasına müdahale ettikleri için göletin yapısını bilen ekipler, kısa sürede Mehmet Ali S'nin cesedine ulaştı. Genç adamın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İTFAİYECİ BABADAN EVLADA SON BAKIŞ

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde itfaiyeci olarak görev yapan baba E.S, oğlunun cesedine sarılarak gözyaşı döktü. Yakınlarının yardımı ile ayakta durabilen acılı babaya sağlık ekibi tarafından müdahale edildi.  

02 Ağu 2015 - 14:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber