Genç futbolcu feci şekilde can verdi

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 24 yaşındaki Samet Yılmaz kümesin çatısı için araçtan indirilen çelik konstrüksiyonun başına çarpması sonucu hayatını kaybetti

AKYAZI Kumköprü Mahallesi'nde arsalarına yapılan kümese monte edilecek çatı için araçla ile getirilen çelik konstrüksiyonun iş makinesiyle araçtan indirilmesine yardımcı olan Samet Yılmaz, iş makinesinin kaldırdığı malzemenin başına çarpması sonucu yaralandı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Samet Yılmaz hayatını kaybetti. Sakarya'da amatör futbol takımlarından Kumköprüspor'un kaptanı olan Samet Yılmaz'ın ölümü üzüntü yarattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

26 Nis 2017 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber