Gazipaşa'ya şehit ateşi düştü!

Komşumuz Gazipaşa'da da görev yapan Jandarma Astsubay Emrah Çelebi şehit oldu

GAZİPAŞA Merkez Karakol Komutanlığı’nda 2014-206 yılları arasında Asayiş Tim Komutanı olarak görev yapan Jandarma Astsubay Emrah Çelebi, Bitlis’te el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Jandarma Astsubay Emrah Çelebi’nin şahadet haberi Gazipaşa’da birlikte görev yaptığı silah arkadaşları başta olmak üzere ilçe halkını hüzne boğdu. Evli ve 1 çocuk babası Çelebi’nin cenazesi memleketi Ağrı’nın Patnos ilçesinde toprağa verildi.
BİNBAŞI ÇİLEK’TEN MESAJ
Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kürşat Çilek, 2014 ve 2016 yılları arasında birlikte görev yaptığı mesai arkadaşı Astsubay Kıdemli Çavuş Emrah Çelebi’nin şahadet haberinden duyduğu üzüntüyü belirtti. Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınadığını ifade eden Binbaşı Çilek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet; değerli ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Emanetinize sahip çıkacağız vatan size minnettardır” dedi.

27 Nis 2017 - 16:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İlkiner doğan - Şedimizealahdan rahmet tüm Türk milletinin başı dağolsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 16:30

Çorum Haber