Gazipaşa'da zehir tacirlerine darbe

Zeytinada Jandarma Karakolu tarafından yapılan yol uygulamasında, en tehlikeli sentetik uyuşturucu olarak tabir edilen 140 bin TL değerinde 1 kilo 50 gram metamfetamin (kristal) ile 2,5 kilo esrar yakalandı

GAZİPAŞA Jandarma Komutanlığı’na bağlı Zeytinada Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri zehir tacirlerine geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre, Zeytinada Jandarma Komutanlığı, dün sabah saatlerinde yaptıkları yol uygulaması sırasında iki ayrı otobüste M.Y'ye (37) ait 500 gram esrar ile Ö.A'ya (20) ait iki kilo esrar ele geçirdi. Batman nüfusuna kayıtlı Ö.A.'ya ait olduğu belirtilen ve anlaşılmasın diye naftalinle kamufle edilen iki kilogram esrarın jandarma narkotik köpeği Çıtır tarafından bulunduğu öğrenildi. Her iki olayla ilgili M.Y. ve Ö.A. gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, dün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alınan M.Y. ve Ö.A. tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
KOLTUĞUN ALTINDA UYUŞTURUCU
Zeytinada Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Van'dan Antalya'ya giden bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada ise ilginç bir uyuşturucu olayını çözüme kavuşturdu. Sabah saatlerinde durdurulan yolcu otobüsünde arama yapan jandarma ekipleri, narkotik köpeği Çıtır'ın yardımıyla yolcu koltuğu altına atılmış vaziyette bulunan bir poşet içerisinde 1 kilo 50 gram metamfetamin (kristal) ele geçirdi. Jandarma, otobüste bulunan ve yolculara ait olmadığı belirlenen sentetik uyuşturucu için araştırma başlattı. Söz konusu uyuşturucunun önceki gün Diyarbakır'da yapılan operasyonda tutuklanan Ebubekir Bal ve Yusuf Bingöl'e olduğunu tespit eden Jandarma ekipleri, en tehlikeli sentetik uyuşturucu olarak tabir edilen 1 kilo 50 gram metamfetamine (kristal) imha edilmek üzere el koydu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

23 Eki 2016 - 21:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber