Gazipaşa'da kaza yaptı kaçtı

Gazipaşa'da motosiklet kazaları hız kesmiyor. Önceki gün akşam İstiklal Mahallesi, Rasih Kaplan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı

EDİNİLEN bilgilere göre kaza saat 20.00 sıralarında Rasih Kaplan Caddesi üzerinde meydana geldi. Toptancı Sebze ve Meyve Hali istikametinden çarşı merkezine doğru ilerleyen A.Ö yönetimindeki 07 US 226 plakalı araç, aniden solda bulunan tali yola dönüş yaptı. Bu sırada aynı yönde seyir halinde bulunan ve henüz sürücüsü tespit edilemeyen 34 JCG 93 plakalı motosiklet, hatalı bir şekilde dönüş yapan araca çarptı. Her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kazadan yara almadan kurtulduğu tahmin edilen motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

27 Eki 2016 - 20:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber