Gasp ve tecavüz çetesi çökertildi

Ankara'da girdikleri iki işyerinde eşyaları gasp edip ve kadınlara da tecavüz eden 2'si yabancı uyruklu 4 kişilik çete çökertildi

YAKALANAN zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MÜŞTERİ OLARAK GİRDİLER

Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde 4 kişi Çankaya ilçesi Toros Sokak'ta bulunan bir güzellik salonuna müşteri olarak girerek, bir işyeri çalışanını bıçakla yaralayıp, çalışan başka bir kadına da tecavüz girişiminde bulunarak, işyerinde bulunan çok sayıda telefon, dizüstü bilgisayarı alarak olay yerinden kaçtı.

KADINLARA GASP VE TECAVÜZ 

Aynı kişiler, olaydan yaklaşık dört saat sonra yine Çankaya'da bulunan ve günlük kiraya verilen bir adrese gelerek içeride bulunan kişileri ellerindeki tabancalarla etkisiz hale getirerip, üzerlerinde bulunan cep telefonu, ziynet eşyası ve paraları alarak aldıkları öğrenildi. Şahısların buradaki 3 kadına tecavüz ettikleri ve aynı kadınları kaçtıkları arabayla boş bir fabrikaya götürerek burada da tecavüz edip kaçtıkları bildirildi.

4 ZANLIDAN İKİSİ YABANCI UYRUKLU

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, her iki olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen Suriye vatandaşı N.U., Gürcistan vatandaşı G.B. ve Türk vatandaşları B.B. ve M.A. olayda kullanmış oldukları kurusıkı tabanca ve bıçaklar ile birlikte olaydan yaklaşık 5 saat sonra yakaladı. Polisin, şahısların kullandıkları araçta ve kaldıkları yerde yaptıkları aramada, işyerlerinden aldıkları dizüstü bilgisayar, çok sayıda cep telefonu, ziynet eşyası, para ve bir adet havalı tüfek ele geçirildi. Yakalanan 4 kişinin Cumhuriyet Başsavcılığının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22 Eki 2014 - 19:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber