Fuhuş yaptırırken yakalandı, 'tesadüf' dedi

Adana'da, müşteri kimliğindeki polis tarafından kadın pazarladığı iddiasıyla yakalanan şahsın, "Benim cep telefonum çaldı biri kadın istedi, o ara yanımda kadın vardı bende birlikte olur musun diye sordum tamamen tesadüf" dediği öğrenildi

Edinilen

bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesinin Levent mahallesinde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ali B.'nin (50) para karşılığı kadın pazarladığı ihbarını aldı. Ali B.'yi takibe başlayan polis zanlının kadınlara fuhuş yaptırdığını belirledi. Polis, bu tespitin ardından zanlıya suç üstü yapmak için savcılıktan alınan izinle müşteri kimliğinde Ali B.'nin telefonunu aradı. Polis, "Bana kadın lazım fuhuş yapmak için" dedi. Bunun üzerine Ali B. adres verdi. Polis verilen adrese giderek burada pazarlık yaptı. Yapılan pazarlık sonucu 100 liraya kadınla fuhuş yapmak için anlaşıldı. Polis daha önce seri numarası alınmış 100 lirayı Ali B.'ye verdi. Bunun üzerine Ali B.'nin yanındaki Arife Y. kamyonetten inip polisle birlikte otomobile gitti. Bu arada çevrede önlem alan polisler şahsı yakaladı. Sonra zanlı, kadınla birlikte emniyete getirildi. Zanlının emniyetteki sorgusunda Arife Y.'i önceden tanıdığını fuhuş yaptığını bildiğini belirterek, "Arife'yi bir yere götürmek için yanıma almıştım. O arada cep telefonum çaldı açtım. Bir kişi fuhuş yapmak istediğini kadın lazım olduğunu söyledi. Bende Arife'ye tesadüfen yanımda olduğu için fuhuş yaptığını da bildiğimden 'telefonda bir kişi var ister misin' diye sordum o da kabul etti. Ben Arife'yi pazarlamıyorum bu olay tamamen tesadüf" dediği öğrenildi. Arife ise verdiği ifadesinde yaklaşık 1 aydır Ali B.'nin kendisini para karşılığı pazarladığını müşterilerden 100 lira aldıklarını 70 lirayı kendisinin 30 lirayı Ali B.'nin aldığını söylediği belirlendi. Bu ifadelerin üzerine Arife Y. serbest bırakıldı. Ali B. "Fuhuşa aracılık etmek ve para karşılığı fuhuş yaptırmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Ali B., sevk sırasında basın mensuplarının "Kadın pazarlıyor musun, doğru mu" sorusuna "Neden çekiyorsunuz kanıtınız var mı" diye yanıt verdi.

15 Nis 2015 - 12:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber