Feci kaza: 4 ölü 1 yaralı

Keçiborlu Karayolu'nun 34'üncü kilometresinde TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, kamyonette bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, TIR sürücüsü de yaralandı

KEÇİBORLU

Karayolu'nun 34'üncü kilometresinde TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, kamyonette bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, TIR sürücüsü de yaralandı. Kaza, saat 17.20 sıralarında Isparta-Keçiborlu karayolunda meydana geldi. Mehmet Yılmaz yönetimindeki 15 PR 646 plakalı TIR ile karşı yönden gelen henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 03 VS 612 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde kamyonette bulunan Ali Osman Kavak ile Muhammet Yalçın Parsak ile isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişinin daha hayatını kaybettiği belirlendi. Kamyonette sıkışan cesetler güçlükle çıkarılabildi. Yaralanan TIR şoförü Mehmet Yılmaz ise Keçiborlu Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

06 Eyl 2014 - 20:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber