Facia gibi kaza: 1 ölü 19 yaralı!

Nevşehir Gülşehir'de, öğrencileri taşıyan minibüsün devrildiği kazada 1 öğrenci öldü, 19 kişi yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre, ilçeye bağlı Gökçetoprak ve Yalıntaş  köylerindeki lise öğrencilerini, Gülşehir'deki okullara taşıyan Mustafa Altuntaş  yönetimindeki 46 S 3105 plakalı minibüs, Yalıntaş köyü yakınlarında sürücünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.  Kazada öğrenci Fatma Özdemir (17) diğer yaralı öğrencilerin de  bulunduğu başka bir minibüsle hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile 18 öğrenci Nevşehir'deki  hastanelerde tedavi altına alındı. Olayı duyan öğrenci aileleri Nevşehir Devlet Hastanesine gelerek bilgi  almaya çalıştı. Çocuğunu görmek isteyen velilerden bazıları acil servis önünde  baygınlık geçirdi. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan hastaneye gelerek yetkililerden bilgi  aldı. Minibüste 20 yolcunun bulunduğunu, bunlardan 1 öğrencinin hayatını  kaybettiğini belirten Ceylan, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını  belirtti. İl Milli eğitim Müdürü Osman Şimşek de gazetecilere yaptığı  açıklamada, öğrencilerin taşımalı eğitim kapsamında Gülşehir'e gittiklerini  söyledi. Şimşek, "Yaralı olarak kurtulan öğrencilerin travma geçirmemeleri için  uzman arkadaşlarımız hem velilerimize hem de yaralanan öğrencilerimize rehabilite  yardımında bulunacak" dedi.

17 Nis 2014 - 10:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber