Ev sahibi kiracılarını vurdu: 2 yaralı

Ev sahibi ve kiracısı arasında çıkan silahlı kavgada biri kadın 2 kişi ağır yaralandı

OLAY, Adana merkez Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi 964 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi Kazım U. ve evinde oturan kiracıları arasında nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, ev sahibi Kazım U. av tüfeğiyle Pınar E. Ve Fevzi G.’yi vurdu. Vatandaşları ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Pınar E. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Fevzi G ise Adana Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olaydan kısa bir süre sonra polis ekipleri Kazım U. yakaladı.

28 Mar 2017 - 08:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber