'Ev kirası' yüzünden öldü

Karaman’da 3 kişi, ev kirası yüzünden tartıştığı ev arkadaşlarından 2’sini döverek ölüme terk etti

Karaman’da 3 kişi, ev kirası yüzünden tartıştığı ev arkadaşlarından 2’sini döverek ölüme terk etti. Şahıslardan biri öldü, diğeri de ölmek üzereyken şan eseri bulunup hastaneye kaldırıldı.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Alişahane Mahallesi 164 nolu sokakta bulunan 4 katlı apartmanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı evde birlikte kaldıkları öğrenilen Osman Develi (40), Yaşar Ceylan (25) ile D.U. (24), M.S. (28) ve M.P. (49) iş çıkışı merkeze bağlı Kılbasan beldesi yakınlarında alkol aldı. İddiaya göre, alkol alan şahıslar bir süre sonra ev kirası yüzünden bir birleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine D.U., M.S ve M.P sopa ve yumruklarla Osman Develi ile Yaşar Ceylan’ı öldüresiye dövüp bayılttı. 3 arkadaş daha sonra dövdükleri 2 arkadaşını sabaha karşı kaldıkları eve getirerek ölüme terk etti. Olay aradan yaklaşık 24 saat sonra dün gece saatlerinde ortaya çıktı. Şüphelilerden D.U.’nun ablası eve gelerek dövülen şahısları kanlar içerisinde odada yatar vaziyette görünce hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri 2 arkadaştan Develi’nin öldüğünü belirlerken, ağır yaralı olan Ceylan’ı ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alınmasını sağladı.

KATİLLER EVE GELİNCE YAKALANDI

Polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısı evde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından Develi’nin Cesedi otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Develi’nin en erken 12 saat önce öldüğü belirlendi. Öteyandan polis ekipleri cinayet zanlılarının 3 ev arkadaşı olduğunu belirleyerek şüphelileri aramaya başladı. Bu sırada polis ekipleri, şüphelilerin eve gelebileceğine düşünerek tedbir aldı. 3 şüpheli arkadaşlarını ölüme terk ettikleri eve gelince polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüphelilerin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

17 Tem 2013 - 09:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber