Eski eşe tecavüze 25 yıl hapis

Kütahya'da boşandığı eşi A.K.'ye tecavüz etmek ve eşinin arkadaşı S.K.'yı da evde zorla alıkoymak suçundan yargılanan Murat K. 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı

MURAT K. ile A.K. 11 Eylül 2014 tarihinde Kütahya Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Murat K., iddiaya göre bir hafta sonra 18 Eylül'de boşandığı eşi A.K.'yi çamaşır makinesinin nasıl çalıştığını göstermesi için evine çağırdı. A.K., yanına arkadaşı S.K.'yı alıp eski eşinin evine gitti. Murat K. iddiaya göre bıçak zoruyla eski eşi A.K.'ye tecavüz etti, S.K.'yı da bir süre evde alıkoydu. Olayın ardından Murat K. şikayet üzerine polis tarafından yakalandı ve çıkardığı mahkemece tutuklandı.

Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada mahkeme heyeti Murat K.'ya boşandığı eşine tecavüz suçundan 18 yıl, S.K.'yı da evde alıkoyup hürriyetinden yoksun bıraktığı için 7 yıl olmak üzere toplam 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.

17 Ara 2014 - 02:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber