Eşinin başka bir adamla kaçtığını öğrenince...

İzmir’in Tire İlçesi’nde, kendisini terk edip başka bir erkekle kaçan eşinin bulunduğu evi av tüfeğiyle basan çiftçi 32 yaşındaki Bayram Ö., dehşet saçtı. Eşinin birlikte kaçtığı adamın babası 71 yaşındaki Hikmet Çetin’i öldürüp, 1 çocuk annesi eşi 29 yaşındaki Nurgül Ö.’yü yaraladıktan sonra kaçan Bayram Ö.’nün yakalanması için çalışma başlatıldı

Büyükkömürcü

Mahallesi’nde yaşayan Nurgül Ö., iddiaya göre, 4 ay önce eşini terk edip çiftçi 35 yaşındaki Şevket Çetin ile kaçtı. Bugüne kadar saklanan Şevket Çetin, Nurgül Ö. ile birlikte geçen hafta Somak Mahallesi’ne gelip, babası Hikmet Çetin’in evinde birlikte yaşamaya başladı. 14 Nisan’da sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, ’Benimle olmayanı kimseye yar etmem’ paylaşımında bulunan çiftçi Bayram Ö., eşinin Hikmet Çetin’in evinde kaldığını öğrenince çılgına döndü. Motosikletiyle dün saat 16.00 sıralarında Somak Mahallesi’ne giden Bayram Ö., yanındaki av tüfeğiyle, bahçesinde arılarıyla uğraşan, evli ve 5 çocuk babası Hikmet Çetin’i göğsünden vurdu. Can havliyle kaçmak isteyen Çetin, evinin balkonunda kanlar içinde yere yığılıp, öldü. Bu sırada kendisini terk eden eşi Nurgül Ö.’nün kaçtığını fark eden Bayram Ö., onun peşine düştü. Nurgül Ö.’yü de sol bacağı ve kalçasından vurup yaralayan Bayram Ö., tekrar motosikletine binip, kaçtı. Olay anında tuvalette olduğu öğrenilen Şevket Çetin ise şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu. Ambulansla Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nurgül Ö., tedaviye alındı. Hikmet Çetin’in cesedi ise Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Soruşturma sürerken jandarma, polise de olayla ilgili bilgi verdi. Kaçan şüpheli Bayram Ö.’nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

02 Haz 2015 - 13:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber