Eşini bıçakladı polisle çatıştı

Gaziantep'te, boşanmak istediğini söylediği için tartıştığı eşini bıçaklayarak yaraladıktan sonra tüfekle havaya ateş açarak kaçan Müslim Şahin, polis tarafından gizlendiği sazlıkta yakalandı

GAZİANTEP'te, boşanmak istediğini söylediği için tartıştığı eşini bıçaklayarak yaraladıktan sonra tüfekle havaya ateş açarak kaçan Müslim Şahin, polis tarafından gizlendiği sazlıkta yakalandı. Olay, öğle saatlerinde 29 Ekim Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen Müslim Şahin, ailevi nedenlerden dolayı eşi Elif ile tartıştı. Tartışma sırasında iddiaya göre Elif Şahin, eşine boşanmak istediğini söyleyerek evden ayrıldı. Duruma öfkelenerek dışarı çıkan Müslim Şahin, 29 Ekim Aile Sağlığı Merkezi önünde karşılaştığı ve yeniden tartıştığı eşini bıçakla bacağından yaraladı.
TÜFEKLE ATEŞ EDİP KAÇTI Müslim Şahin kaçarken, olayı görenler durumu polise bildirip yaralı kadını Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdü. Kısa süre sonra yeniden olay yerine gelen Müslim Şahin, Aile Sağlığı Merkezi'nde tedavisi yapılan eşini görmek istediğini söyleyince çevredekilerin müdahalesiyle karşılaştı ve eve döndü. Müslim Şahin bu kez evden tüfek alarak Aile Sağlığı Merkezi önüne geldi, ancak bu kez kendisini fark eden polisleri görünce havaya ateş ederek kaçtı. Şahin'in peşine düşen polisler, telsiz anonsu ile durumu bildirerek takviye destek istedi. Şüphelinin silahlı olduğunun bildirilmesinin ardından bölgeye aralarında özel harekatçıların da bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çelik yelek giyen ve mahalleyi ablukaya alan polislerin, 1 saat süren arama çalışmasının ardından Müslim Şahin, hobi bahçelerinin yanında gizlendiği sazlık alanda yakaladı. Gözaltına alınan Şahin, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bacağından bıçakla yaralanan Elif Şahin'in sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

26 Ağu 2014 - 18:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber