Eşini 10 yerinden bıçakladı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir kişi, 3 yıl önce boşandığı Sevinç Tanyel'i 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı

OLAY, saat 16.00 sıralarında, Örnekköy Semti Coşkun Şahin Sokak Sever Sitesi önünde meydana geldi. 3 yıl önce ayrıldığı Sevinç Tanyel'in (31) oturduğu sitenin önüne gelen Y.Z.Y., eşinin otomobilin lastiklerini bıçakla kesti.

Y.Z.Y., saklanıp, Tanyel'in gelmesini bekledi. Bir süre sonra otomobiline binen Tanyel'in önünü kesen Y.Z.Y.'de otomobile binip, Tanyel ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Z.Y., yanında getirdiği bıçakla Tanyel'e saldırdı.

Yaşanan boğuşmada Y.Z.Y.'de yaralanırken, Tanyel otomobilden inerek kaçmaya çalıştı. Tanyel'i yakalayan Y.Z.Y., bıçakla tekrar saldırdı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Sevinç Tanyel, ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Y.Z.Y ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan ve kalbi duran Tanyel yapılan müdahaleyle hayata döndürüldü. Hayati tehlikesi devam eden 2 çocuk annesi Sevinç Tanyel'in 10 yerinden bıçakladığı belirtildi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi yapılan Y.Z.Y.'nin eski eşinin bir müzikholde ses sanatçısı olarak çalışmasını istemediği için olayı gerçekleştirdiği iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

12 Ağu 2015 - 10:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber