Erkek dolmuş şoförü hamile çıktı!

Toplu taşıma esnafı ile ilgili skandallar bitmek bilmiyor. Otobüsçüler Odası tarafından başlatılan uyuşturucu testinde,O.C isimli erkek şoförün idrar testinde hamile çıktığı iddia edildi. O.C’nin test için başkasının idrarını verdiğinden şüpheleniliyor

ANTALYA'DA “bu da olur mu?” dedirten bir olay yaşandı. Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası tarafından geçtiğimiz günlerde minibüs sürücülerine yönelik başlatılan ve uyuşturucu müptelası olup olmadıklarının belirlenmesi için yapılan tahlil sonucu bir erkek sürücünün idrar tahlilinin sonucunda hamile çıkması raporu gören herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

TIP MERKEZİ HATASI MI?

Erkek sürücünün tahlil sonucundaki bulguların ‘hamile’liği göstermesi gözleri testlerin yapıldığı özel tıp merkezine çevirdi. Tahlilin tıp merkezinde karışmış olamayacağı ileri sürülürken, bir yetkili, O.C’nin kendi idrar tahlilinden şüphe duyacağı için başka birisine ait idrarı farklı bir yolla tıp merkezine sokmuş olacağı ihtimalinin olduğunu ileri sürdü.

POZİTİF SONUÇLAR

Öte yandan Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası tarafından başlatılan minibüs sürücülerine yönelik uyuşturucu testi sırasında yaklaşık 40 sürücünün alınan idrar ve kan numuneleri sonucunda pozitif değerler çıktığı ileri sürüldü. Bir yetkili, “Tahlil sırasında, tahlilleri pozitif çıkan araç sürücüleri bundan sonra minibüs şoförlüğü yapamayacaklar” dedi. 

Kaynak:Antalya Gazetesi

21 Eki 2015 - 11:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber