Edirne’de sıcak dakikalar

Edirne’de, gece yarısı camını kırarak girdiği evde anne, baba ve 2 yaşındaki çocuklarını öldüren katil zanlısı enişte Nedim M.’nin, cenaze törenini bastığı iddiası, ortalığı ayağa kaldırdı. Silah seslerinin yükseldiği mezarlıkta, polis ekipleri uzun namlulu silahlarla evlerin çatılarında ve ara sokaklarda katil enişteyi arıyor. Endişeli mahalle halkı, katilin bulunması için polisle işbirliği yapıyor.

OLAY, dün gece yarısı Edirne’de Roman nüfusun yoğun olarak yaşadığı Menzilahir Mahallesi’nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Nedim M. (27), bir süre önce eşini evde döverek darp etti. Olayın ardından eşinin evden ayrılmasından kayınbiraderi Salih Mal’ı sorumlu tutan Nedim M., pompalı tüfekle dün gece camını kırarak içeri girdiği evde Mal ailesini katletti. Saldırıya uykularında yakalanan baba Salih Mal, anne Hanife Mal ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı odada bulunan ve kanlar içerisinde kalan Mal ailesinin diğer iki çocuğu ise iddiaya göre olayın şokuyla hareketsiz durarak ve ölü taklidi yaparak saldırganın hedefi olmaktan kurtuldu.
Silah sesleri yükseldi, mahalle karıştı
Katil zanlısı Nedim M.’nin, Edirne Açı Çeşme Mezarlığı’nda, saldırı sonrası hayatını kaybeden Mal Ailesi’nin cenaze namazına geldiği iddiası üzerine ortalık karıştı. Çevreden 4-5 el silah sesi yükselmesinin ardından mahallede, sıcak dakikalar başladı. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, mahalleye sevki ile katil enişte, evlerin çatılarında, ara sokaklarda aranmaya başladı.
Mahalle sakinleri tedirgin
Edirne’de roman nüfusun yoğun olarak yaşadığı Menzilahir Mahallesi’nde yaşanan olay sonrası, mahalle sakinleri ölüm korkusu ile geceyi geçirdiklerini söyledi. Katilin bir an önce yakalanması temenni eden mahalle sakinleri, roman mahallere devletin ilgisinin biraz daha artması gerektiğini söyledi.

27 May 2017 - 14:45 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber