E-devlet şifresiyle vurguna 3 tutuklama

Bursa'da 2 kişinin kimlik bilgilerine ulaşarak e-devlet şifresi alan ve 100 bin liralık krediyi almak için gittiği bankada çalışanın dikkati sayesinde yakalanan 3 kişi tutuklandı

EDİNİLEN bilgiye göre, B.Ö. (40) ve N.B.’nin (56) kimlik bilgilerine ulaşan Ekrem Ş. (49), Muzaffer A. (57) ve Kadir B. (41) e-devlet şifresi çıkartarak kredi başvurusunda bulundu. 100 bin liralık kredinin onaylanmasıyla İstanbul’dan Bursa’ya gelen 3 şahıstan banka görevlisi şüphelendi. Görevli, şahısları oyalayıp polise haber verdi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şahısların sahte kimlikle kredi çektiğini tespit etti.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.  

24 Haz 2015 - 11:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber