Dualar Ahmet için

Yeni doğan Ahmet Bebek, solunum yetmezliği yüzünden Antalya’ya sevk edildi. 10 yıl sonra çocuk sahibi olan aile ise Ahmet’i dualarla uğurladı

- Akın BAYCAN ALANYA'DA 10 yıllık evli çiftin tedavi sonrası dünyaya gelen bebekleri solunum yetmezliği tanısıyla hava ambulansı Antalya'ya sevk edildi. Minik bebeği bir an olsun yalnız bırakmayan babası oğlunu dualarla uğurladı. Alınan bilgiye göre 10 yıldır evli olan ve çocuk sahibi olmak için tedavi gören Emine Uysal (34) öğle saatlerinde Özel Can Hastanesi'nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Ahmet adı verilen bebekte akciğer gelişmemesi nedeniyle solunum yetmezliği tespit edildi. Bebeğin Antalya'da bulunan Medical Park Hastanesi'ne gönderilmesine karar veren doktorlar, 112 Acil Servis Hava Ambulansına durumu bildirdi. Ahmet bebek Özel Can Hastanesi'nden ambulansla Milli Egemenlik Stadyumuna getirildi. Küvezde makineye bağlı olan Ahmet bebeği babası Ali Uysal (43) ve 112 ekibi hava ambulansına taşıdı. Ahmet bebeğin babası Ali Uysal ise bebeği için sürekli dualar etti.

#

21 Nis 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber