Deli gaddar bu kez baltayla geldi

Elinde baltayla Antalya Adliyesi’ne gelen şahıs, "HDP’liler sizden hesap soracağım” dedi

ANTALYA Adliyesi’ne aracıyla gelen T.D. isimli şahıs, aracından aldığı baltayla bahçeye girdi. Burada elindeki yazılı kağıdı okuyan ve kendisini "deli gaddar" olarak tanımlayan T.D., "IŞİD'e katılın" çağrısı yaptı. Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a da tehditler savuran şahıs, "3 milyon PKK’lı var. HDP’liler sizden de hesap soracağım” diye konuştu.

Antalya Adliyesi bahçesinde güvenlik önlemi alan polis, T.D.’yi ikna ederek elindeki baltayı aldı. T.D.’yi gözaltına alan polis, adliye karakoluna götürdü. T.D., geçen hafta Antalya’daki Kobani protestoları sırasında yasa dışı eylem yapan ve çevreye zarar veren ve gözaltına alınan şüphelilerin adliyedeki sorguları sırasında elindeki kılıç ile dışarıda destek eylemi yapan grubun üzerine yürümüştü. T.D., Çevik Kuvvet polisi tarafından gözaltına alınmıştı.

22 Eki 2014 - 15:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber