Çirkin aşk pazarlığı

İhanete uğrayan 1 çocuk annesi Sevda H. yıkıldı. Öteki kadına gidip, 'Aradan çekil' dedi. Ancak arsız sevgilinin cevabı şaşırttı: 10 bin lira getir, eşin bu gece senin olsun

FİLM

gibi hikaye İzmir'de yaşandı. 30 yaşındaki Sevda H., 10 yıllık eşi Burak H.'yi, mesaj programı WhatsApp üzerinden bir başka kadınla yazışırken yakaladı. İhaneti eşinin ağzından duyan 1 çocuk annesi genç kadın, çocuğunun babasız büyümemesi için boşanma-maya karar verdi. Eşini baştan çıkaran Nuray U. ile konuşmak istedi. Kapısını çaldığı Nuray U.'ya, "Kocamın peşini bırak. Bir çocuğumuz var, aradan çekil" dedi. Fakat aldığı cevap yüzüne Tokat gibi indi. Esas kadının sözleriyle dalga geçen Nuray U., "Hangimizin şansı fazlaysa Burak'ı o alır" dedi. Yuvasını yıkmak üzere olan kadının tüm çirkinliğine rağmen ikna yoluna giden Sevda H., bu kez de, daha da çiğ bir yanıt aldı. "10 bin lira getir Burak akşam senin yanında kalsın" diyen Nuray U.'nun teklifi karşısında şaşkına döndü. Yaşadığı onur kırıcı duruma dayanamayan Sevda H., soluğu boşanmak için İzmir Aile Mahkemesi'nde aldı. Boşanmamak, ailesini korumak için öteki kadınla aralarında geçen olayları da anlatan Sevda H., ailesini korumak için onurunu dahi hiçe saydığını ifade etti.

ÖTEKİ KADINA DAVA

Sevda H., boşanma davasıyla kalmayıp kendisiyle alay ederek, "Hangimizin şansı fazlaysa Burak'ı o kazanır", "10 bin lira getir Burak bu akşam yanında" diyen Nuray U.'ya da manevi tazminat davası açtı. Ailesini koruyabilmek için onurunu hiç sayıp evli olduğunu bile bile eşiyle birlikte olan, kişilik haklarına saldırına bulunan kadınla görüştüğünü belirten Sevda H., hakkını korumaya çalışırken kadınlık onurunun da kırıldığını belirterek 15 bin lira manevi tazminat istedi.

Kaynak: Takvim

22 Oca 2015 - 14:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber