Cip faciası! 3 ölü, 9 yaralı

Manavgat’ta safari yapan turistlerin içinde bulunduğu cip, kontrolden çıkıp baraj gölüne uçtu. Safariye katıldıkları cipin Manavgat Oymapınar Baraj Göleti'ne uçması sonucu, kaybolan 3 turistin cesetlerine ulaşıldı

ALANYA'DAN Manavgat'a safari için gidenlerin bulunduğu 3 cipten, Ertan Ekeroğlu'nun kullandığı 07 HBB 71 plakalı 12 kişilik calibro tipi cip, saat 12.00 sıralarında Oymapınar Mahallesi, Oymapınar Baraj Gölü yakınlarında, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak 20 metreden baraj gölüne uçtu. Kazada bazı turistler kendi imkanlarıyla kıyıya çıkarken, bazıları da çevredekilerin yardımıyla kurtuldu. Kazada Ertan Ekeroğlu, rehber Dilek Evren, 3 Litvanyalı ile Arap asıllı 4 Alman vatandaşı yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar Manavgat'taki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar tarafından yürütülen arama çalışması sonucunda Litvanyalı kadın, çocuk ve erkeğin cesetleri, suya gömülen cipin içinde bulundu. Yaklaşık 15 metre derinlikten çıkarılan cesetler, tekneye alınarak, kıyıya getirildi. 


22 May 2016 - 12:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Hasan - Bjr an once jeep safari turunun onune gecilmesi lazim. Tarihten kalan dandik bakimi yapilyayan arabalar ile insanlarin canina lsat ediliyor ve buna kimse dur demiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 12:57
04

Kemal degirmenci - Üzücü bir haber muhtemelen bundan sonra önlemler alınacaktır herzaman olduğu gibi birilerin can kaybı vermeden olmuyor ama turizm öldü bundan sonra ne önlemini nede başka bir proje hayata getiremez başımız sağolsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 12:57
03

Curruk - Olağan şeyler çok dengesiz şekilde araç kullanıyorlar trafigide insan hayatını da hiçe sayıyorlar genelleme yapmıyorum ama aynı şeyler dimçayı bölgesindede yaşandı bence gereken önlemler alınıp bir takım yaptırımlar uygulanmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 12:57
02

mehmet - turizim mis birtanesi bile gelmesim cokmu lazimlar alayinin cani ertan abimin tirnaği edermi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 12:57
01

Asi - Adamlar bir jeepe 12-13 kisi bindiriyor sanki minibus. Ustelik cok dengesiz kullaniyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 12:57

Çorum Haber