Cemaate ait okul, dershane ve kreşlerde arama

Zonguldak genelinde polis ve bazı kurumlara bağlı ekipler, cemaate ait okul, dershane ve kreşlerde arama yaptı. Sabah saatlerinde belirlenen adreslere gelen ekiplerin denetim ve aramaları sürüyor

ZonguldakEmniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Siber Suçlarla Mücadele Bürosu, Asayiş Şubesi ekipleri ile aralarında bazı devlet kurumu görevlilerinin bulunduğu ekipler sabah saatlerinde operasyona start verdi. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gerçekleştirildiği öğrenilen operasyonda ekipler okul, dershane ve kreşte bilgisayar ile evraklar incelendi. Polis ekiplerinin zaman zaman içerine valizleri taşıdığı görüldü.

Öte yandan, sabah saatlerinde bir araya gelen Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de belirledikleri adreslerde eş zamanlı arama yaptı. Arama yapılan yerler arasında bir kreşin de olması dikkat çekti. Ekiplerin okul, yurt, dershane ve kreşteki arama ve incelemeleri sürüyor. Ekiplerin bilgisayarlar da inceleme yaptıkları ve bazı dosyaları incelemek üzere kopyaladıkları öğrenildi.

Operasyona polis ekiplerinin yanı sıra, Maliye, İl ve İlçe Tarım Müdürlüğü, SGK, belediye ekipleri de destek veriyor.

MURAT KÜÇÜK - UFUK DURAK - VEDAT KILIÇ

07 Ağu 2015 - 14:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber