Çaldı ama satamadı

ALANYA'DA bir inşaata ait lojmanda,çalışan bir işçinin diz üstü bilgisayarını çalan zanlı, bilgisayarı satmak için gittiği bir işyerinde polis tarafından yakalandı.

 Akın BAYCAN

Alınan bilgiye göre olay, Küçükhasbahçe Mahallesi'nde bulunan bir inşatta meydana geldi. İnşaatta çalışan Murat Eryılmaz, mesai saati sonrası lojmana döndüğünde kendisine ait diz üstü bilgisayarın yerinde olmadığını farketti. Durumu polise bildiren Eryılmaz'ın ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı hırsızlık masası ekipleri, zanlının bilgisayarı satma ihtimaline karşı ilçede bulunan elektronik eşya dükkanlarına çalınan bilgisayarın marka ve model bilgilerini verdi. Hacet Mahallesi'nde bulunan bir elektronik eşya satıcısı polisi arayarak çalıntı bilgisayarın kendisine satılmak istendiğini ihbar etti. Kısa sürede işyerine gelen polis daha öncede hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu belirlenen Ramazan P'yi (20) yakalayarak gözaltına aldı. Çalıntı pc sahibine teslim edilirken, zanlı ise polisteki sorgusunun ardından Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

15 Mar 2012 - 10:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber