Bomba yüklü otomobil ele geçirildi

Sakarya’nın Erenler İlçesinde bir otomobilde düzenekle kurulmuş boru tipi patlayıcı ele geçirilerek, imha edildi. Şoför ve çekici gözaltına alındı, polis konuyu araştırıyor

EDİNİLEN

bilgilere göre, olay, saat 14.30 sıralarında özel bir firmaya ait otomobille Sakarya’ya gelen bir kişi, otomobilin arıza yapması sebebiyle olay yerine çekici çağırdı. Otomobili çekeceği sırada bombayı fark eden çekici, durumu polis ekiplerine haber vermesiyle durum ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Erenler ilçesi duble yolda geniş güvenlik önlemleri aldı. Bomba İmha Uzmanlarının inceleme yaptığı arabanın sağ çamurluk içine boru tipi patlayıcı düzeneği kurulduğu anlaşıldı. Bombayı imha eden ekipler, daha sonra otomobili geniş çaplı incelemek üzere sanayiye götürdü. Şoför ve çekici ise polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Polis konuyu araştırıyor.

30 Mar 2015 - 15:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber