Bohçacı diye gelip 2 çocuğunun önünde...

Erzurum’da 30 yaşındaki bir kadın, evine bir şey satma bahanesiyle giren ‘bohçacı’ diye tabir edilen birisi kadın iki kişi tarafından çocuklarının gözü önünde bıçaklandı. Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı

Olay,

saat 09.30 sıralarında Erzurum’un Aziziye İlçesi Dadaşkent semti 200 Evler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi Bayram Şoraklı’nın sabah saatlerinde işe gittiği sırada tek katlı evinde çocuklarıyla beraber oturan Derya Şoraklı’nın kapısını bir şey satma bahanesiyle ‘bohçacı’ diye tabir edilen şüpheli bir kadın ve bir erkek çaldı. Daha sonra evin içerisine giren şüpheli kadın ve erkek şahıs, Derya Şoraklı’yı mutfakta 2 çocuğunun gözü önünde karın boşluğundan bıçakla yaralayarak evden kaçtı. 3 ve 4 yaşındaki iki çocuğunun gözleri önünde yere yığılan yaralı kadın yaklaşık 15 dakika boyunca kendini evin bahçesine atarak yerde yardım bekledi.

Çevredeki vatandaşların olayı fark etmesi üzerine komşuları ambulansı ve polisi aradı. Karın bölgesinden bıçakla yaralanan Derya Şoraklı olay yerine gelen ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şokuyla ortalıkta dolaşan Şoraklı’nın küçük yaştaki 2 çocuğu ise polisler tarafından ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Olay sonrasında haberi duyan Derya Şoraklı’nın eşi ve ablası eve gelerek gözyaşlarına boğuldular. Ekipler kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

E.MEHMET YILMAZ

07 May 2015 - 14:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber