"Biz değil, kocam kendisini yaktı"

Antalya Kepez'de barışmak isteyen eşi Ramazan Y.'yi oğlu Umut ile birlikte benzinle yaktığı iddiasıyla gözaltına alınan Dilek Y., "Barışmayı kabul etmeyince benzini döküp kendini yaktı. Söndürmek isterken yaralandık" dedi

OLAY, dün Kepez İlçesi Fatih Mahallesi 3413 Sokak'taki 19 numaralı müstakil evde meydana geldi. 42 yaşındaki Ramazan Y., 18 yıl önce eşi 37 yaşındaki Dilek Y.'nin dedesi ve ninesini öldürüp, babasını yaralamaktan ceza aldı. Cezasını tamamlayıp 3 gün önce tahliye olan Ramazan Y., önceki gün akşam saatlerinde eşi ve oğlu 18 yaşındaki Umut Y.'nin oturduğu eve geldi. Dilek Y., eşinin barışma teklifini reddedince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce polisi arayan Dilek Y., eşinden şikayetçi oldu. Eve gelen polis ekipleri, ifadesini aldığı Ramazan Y.'ye 30 gün uzaklaştırma cezası verdi.

BENZİNLE YANDI

Dün öğle saatlerinde yeniden eve gelen Ramazan Y., barışma teklifini tekrarladı. Dilek Y., teklifi bir kez daha reddedince taraflar bu kez kavgaya tutuştu. Ramazan Y., üzerine dökülen benzinin alev almasıyla yandı. Yüzünde ileri derecede yanıklar oluşan Y. hastaneye götürülürken, eşi ve çocuğu gözaltına alındı.

KENDİSİNİ YAKTI

Dilek ve oğlu Umut Y., polisteki ifadelerinde Ramazan Y'yi suçladı. Dilek Y., "Eşim olay günü eve geldiğinde, elinde benzin bidonu vardı. Birlikte yaşamak istediğini söyledi. Ben reddedince yanında getirdiği benzini üzerine döküp çakmağı ateşledi. Alev alınca biz de kurtarmaya çalışırken yaralandık" dedi. Dilek ve Umut Y., polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

31 Ara 2014 - 18:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber