'Bittin sen...' deyip dehşet saçtı

Bursa'da birbirleriyle husumetli olan şahıslar karşılaşınca kan aktı. Öfkeli adam, beraberindeki 3 kişiyle birlikte feci şekilde dövdüğü şahsı ayağından kurşunladı, arabanın içinde bulunan bir kişiyi ise karnından yaraladı. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Alınan

bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde 15 gün önce meydana geldi. Turgut A. biri kardeşi 6 kişi ile birlikte kahvehanede alkol almaya başladı. Ancak muhabbet tartışmaya dönüştü. Turgut A.'nın yanındaki dört kişi, daha önceden husumetli oldukları Raif D.'yi feci şekilde darp ettiler. Yere düşen Raif D.'ye "bittin sen" diyen Turgut A. silahla ateş ederek ayağından yaraladı.

Bu esnada Turgut A.'nın husumetli olduğu Hüsnü Kemal Ö. de araca binerek kaçmaya çalıştı. Bu kişi de karnına isabet eden kurşunlu yaralandı. Turgut A. ve beraberindeki dört kişi araca binerek kayıplara karıştı. Hüsnü Kemal Ö. ile Raif D. Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Darp olayına karışan 4 kişi polis tarafından gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Silahla yaralama olayını gerçekleştiren Turgut A. ise Pendik'te yakalanarak gözaltına alındı. Suçunu kabul eden Turgut A. "silahla birden fazla kişiyi yaralamak" suçundan adliyeye sevk edildi.

 Bütün olanlar ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İHA

07 May 2015 - 18:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber