Bir babadan kan donduran iddialar

Malatya'da önceki eşinden olan 3 çocuğunun kaçırıldığını iddia eden Hamdi Özdolanbay, "Eski eşim ve birlikte olduğu kişi çocuklarımı kaçırıp, işkence yaptılar. Çocuklarımın valizde kanlı cesedinin götürüldüğünü söyleyenler var" dedi

İKİ oğlu ile kızının kaçırıldığını ve çocuklarının hayatta olup olmadıklarından şüphe duyduğunu belirten Hamdi Özdolanbay, eski eşi, eşinin birlikte olduğu Haydar D. ve yanlarındaki şahıslarla ilgili kan donduran iddialarda bulundu. Özdolanbay, çocuklarının Haydar D. tarafından kaçırılarak işkence edildiğini iddia etti. Eski eşinin de Haydar D. ile bir arada olduğunu savunan Hamdi Özdolanbay, “Eski eşim ve birlikte olduğu kişi çocuklarımı kaçırıp, işkence yaptılar. Şu an hala çocuklarımdan haber alamıyorum. Bu Haydar D. isimli kişi kızıma tecavüz etti. Lütfen yetkililer yardım etsin. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuklarım, canlarım benden koparıldı. Bana bu acıyı yaşatanların cezasını çekmesini istiyorum. Çocuklarımın valizde kanlı cesedinin götürüldüğünü gördüğünü söyleyenler var. Burası hukuk devleti. Herkes cezasını çeksin” dedi.

01 May 2015 - 16:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber