Bıçaklı saldırgan kanalı bastı

Bıçaklı bir saldırgan, Acun Ilıcalı tarafından kazandığı ödülün ödenmediğini iddia ederek Show TV binasını bastı

ELİbıçaklı bir şahıs Show TV binasında dehşet saçtı. Kazandığı ödülün Acun Ilıcalı tarafından kendisine ödenmediğini iddia eden bu saldırgan, Show TV binasını bastı.

Show TV'nin bulunduğu binaya gelip Acun Ilıcalı ile görüşmek istediğini söyleyen saldırgan şahıs, daha önce ünlü yapımcının yarışmalarından birine katılıp ödül kazandığını, fakat bu ödülün kendisine verilmediğini iddia etti.

ÖNCE SÖZLÜ, SONRA BIÇAKLI SALDIRI

Saldırgan Ilıcalı'nın ödülü kendisine ödemediğini ve alacağını istediğini söyledi.

Show TV binasındaki danışmaya konuyu anlatan şahıs önce sözlü saldırıda bulundu, daha sonra hızını alamayan bu kişi görevliyi sol omzundan bıçaklayarak yaraladı.

Olay kanal binasında büyük bir şokun yaşanmasına neden oldu. Kaçmaya çalışan saldırgan yakalanarak polise teslim edildi.

08 Ara 2014 - 15:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber