Balık avlamaya gittiği kanalda kayboldu

Balık avlamaya gittiği kanalda kayboldu Antalya’nın Kaş İlçesi’nde 10 gün önce askerden dönen 22 yaşındaki Emre Köksal, balık avlamaya gittiği kanalda kayboldu

KAŞ'A

bağlı Ova Mahallesi’nde oturan Emre Köksal, balıkavlamak için iki kardeşiyle birlikte halk arasında ‘Koca Kanal’ diye adlandırılan kanalın Eşen Çayı ile birleştiği noktaya gitti. Saat 15.00 sıralarında kanal ile çayın birleştiği noktaya attığı ağı karşı kıyıya bağlamak isteyen Köksal, karşıya geçtiği sırada bir anda gözden kayboldu. Köksal’ı bulamayan kardeşleri jandarmadan yardım istedi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, dalgıçların da desteğiyle Köksal’ı bulabilmek için arama çalışması başlattı. Hava kararıncaya kadar devam eden arama çalışmalarından herhangi bir sonuç elde edilemedi. Çalışmaların yarın devam edeceği kaydedildi.

Emre Köksal’ın 10 gün önce Kıbrıs’ta askerlik görevini tamamlayıp, Kaş’a döndüğü belirtildi.

14 Oca 2016 - 11:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber