Aşırı hız ölümle bitti

Meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı

KONYA

’nın merkez Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
Olay, saat 22.00 sularında merkez Meram ilçesine bağlı Karahüyük Mahallesi Hatıp Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mevlüt Davulcu (42) idaresindeki 42 ALJ 88 plakalı otomobil şehir merkezinden Hatunsaray istikametine doğru giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan traktörün römorkuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki bir evin bahçesine girdi. Tavanı uçan otomobil, bahçede bulunan ağaca çarparak durabildi. Olayda otomobilin sürücüsü Mevlüt Davulcu (42) ile çocukları Hatice (17), Fadime (15), Elif (7), Gamze (5) yaralanırken, anne Cennet Davulcu (38) ise, hayatını kaybetti. Kaza sesini duyan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelerek kaza yapan ailenin yardımına koşan bir vatandaş, “Kaza olur olmaz olay yerine geldik ama bir şey yapamadık maalesef. Sese geldik biz. Traktör orada duruyordu, araba da burada duruyordu. İçinden küçük bir kız çocuğu çıktı. Ondan sonra buraya müdahale ettik. Ondan sonra başka yapabileceğimiz bir şey olmadı. Traktörün hareket halinde olduğunu sanmıyorum. Biz hepimiz buraya koştuk traktör orada duruyordu” ifadelerini kullandı. Yaralı baba ve çocukları Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden anne Cennet Davulcu’nun cansız bedeni aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Yaralılardan 5 yaşındaki Gamze Davulcu’nun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazaya karışan otomobilin uçan tavanının yol savrulması sebebiyle, trafik ekipleri yolu bir süreliğine denetim altına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

20 Tem 2014 - 09:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber